Zoka 2018 – de Hike…..

En dan was het als weer maandag… de snoepvoorraad in de tenten dreigt uitgeput te raken, iets wat we van de scouts nog niet kunnen zeggen. Voor beide problemen hebben we als leiding een oplossing gevonden.  Om te voorkomen dat de scouts vitamine tekort oplopen hebben we broodjes met citroen, aardbei en sinaasappel bedacht. Helaas was vers fruit niet mogelijk tijdens de hike dus moesten we het met de fruitella’s doen 🙂

 

Voor het tweede probleem, scouts met te veel energie, is een hike uitgezet. Bij elkaar bijna 12 km wandelen in deze idyllische omgeving. Na 1/3 van de tocht waren er knakworstjes en bolletjes die gretig aftrek vonden. Ook de waterflesjes werden aangevuld voor de rest van de tocht. De tocht leidde langs mooie bezienswaardigheden, de Besthermenermolen als voorbeeld.

 

 

 

Verder in de tocht was een mooi klompenpad langs de Benede Regge. De brug was helaas in onderhoud en de scouts moesten al hun spullen in vuilniszakken pakken en te water de overtocht maken. Als echte scouts vonden ze dat de leiding even de bietenbrug op kon en liepen ze over de brug om daarna alsnog afkoeling te vinden.

Your comment