Welpen leiding

Mijn naam is Jaap (teamleider) en waarom ik bij de scouting zit…. Waarom niet! Het is leuk en gezellig. Scouting is voor mij een manier van leven waar iedereen beter van wordt. Rekening houden met elkaar, elkaar in je waarde laten. Daarnaast is het nog leerzaam ook.
O ja voordat ik het vergeet, het is ook één van de weinige plekken waar je als volwassen vent, zonder raar te worden aangekeken, kan fikkie stoken, hutten kan bouwen, kan ravotten, in bomen kan klimmen, kan spelen enzovoorts
Mijn naam is Guido Bont en ik ben leiding bij de welpen van CR. Ik ben nu 22 jaar en zit al 11 jaar bij de scouting. Vanaf de esta’s ben ik naar de explore’s gegaan en daarna als leiding bij de welpen gekomen, wat ik nu al weer 5 jaar doe. Ook ben ik sinds 2 jaar de penningmeester van de welpen wat ik erg leuk vind. In mijn vrije tijd ben ik vooral aan het gamen of aan het programeren, wat ik ook studeer.
Mijn junglebook karakter is Mang de vleermuis, omdat ik een echt nachtier ben.
Ik ben Dion, misschie beter bekend als Balou de beer! Al sinds ik zelf een klein beertje van 4 jaar was heb ik op deze scouting gezeten. Ik ben gegroeit en ouder geworden door alle speltakken heen en ben uiteindelijk al sinds 2011 leiding.
Ik vind het super om de kinderen op spelende wijs iets bij te brengen, te zingen, dansen en te stuiteren, zodat we ons allemaal kunnen ontwikkelen tot wie we zijn!
Stan
Ik ben Thomas en sinds 2017 leiding bij de welpen. Ik ben begonnen als leiding omdat ik een maatschappelijke stage moest lopen in de 4de klas van het voorgezet onderwijs. Toen mijn stage afliep is me gevraagt of ik leiding wilde blijven. Natuurlijk heb ik JA gezegt, en sinds dien vind ik het nog steeds hartstikke leuk om leiding te zijn.