Scouts leiding

Mijn naam is Diana, sinds mijn 11e lid van scouting en inmiddels ruim 10 jaar als leiding actief bij de scouts met veel plezier. Lekker buiten bezig zijn, veel verschillende activiteiten en uitdaging voor de kinderen maar ook steeds weer voor mezelf en de mede vrijwilligers. Maar bovenal heel veel gezelligheid samen, bij alles wat we doen!
Hoi,ik ben Rijk. Ik ben een optimistische en jongen die doet wat hij zegt, van gamen, rollenspellen en lezen houd. Ik vind scouting leuk, omdat je er veel leuke activiteiten hebt en je er door vaker buiten komt!
Glenn
Leeftijd: niemand weet, niemand weet dat ik uit bouwjaar 1976 ben…. Goed jaar overigens
Opleiding: Wie heeft er een opleiding nodig…. kamperen en fikkie steken dat moet je leren 🙂
Woonplaats: Soesterberg
Waarom Scouting: Heb je ooit zo veel gezellige mensen om je heen gezien? Ooit zoveel energie & enthousiasme gezien binnen een groep? Zo veel creativiteit en dingen waar je iedere keer weer van leert, elke opkomst weer, gezien? Nee…. daarom zit ik bij Scouting. Dit vind je daar namelijk wel!
Hoi, ik ben Martin, ik doe aan boogschieten en scouting. In het dagelijks leven ben ik graag aan het werk met mijn handen en dat is ook wat ik leuk vind bij scouting. Gezellig met elkaar buiten bezig zijn, bijvoorbeeld hakken, een vuurtje stoken en bouwwerken pionieren!