Explorer begeleiding

Hallo, mijn naam is Robert. Ik ben lid van scouting Lopik sinds 1996 en ik ben nu 5 jaar begeleiding bij de explorers. Het leuke aan scouting vind ik de mogelijkheden, er is altijd wel iets leuks en uitdagends te verzinnen om te doen en geen idee is te gek.
Hoi ik ben Michiel, dat rijmt op een heleboel dingen, leuk hè? Ik zit sinds 2001 bij scouting Clifford Reichert en ben sinds 2013 begeleiding bij de Explorers. De gezelligheid van onze scoutinggroep is voor mij hetgene wat mij altijd hier gehouden heeft. Mijn favoriete scoutingactiviteit is gezellig met de hele groep om een kampvuur zitten. Verder ben ik in mijn vrije tijd druk met mijn studie, werk en probeer ik zo nu en dan eens te volleyballen. TOEDELS.
Ik ben Frank en ben vanaf 1998 lid bij deze scoutinggroep.In de tussentijd heb ik wel zeven jaar een pauze genomen, maar daar hoor je niemand over.Inmiddels draai sinds 2011 als begeleiding mee met de explorers.De reden dat ik het hier al zolang vol heb gehouden komt vooral door de lieve explorers die altijd luisteren naar hun begeleiding,maar stiekem ook een klein beetje doordat we steeds weer grenzen proberen te verleggen, nieuwe uitdagingen zoeken en onze naam eer aan doen door middel van ‘exploring’.