LEKA bij de bevers

Afgelopen weekend hadden de bevers LEKA. Een weekend vol uitdagingen, gezelligheid, samenwerking en af en toe een spannend momentje.
Tijdens dit weekend hebben we samen met de welpen, scouts en vereniging EHBO de Wiel een hele leerzame zaterdag ochtend en middag mogen hebben. Pleisters plakken, verbandleer, een ontruiming…. we hebben het allemaal meegedaan. En wat maakt het brandalarm een hard geluid, dat was best even schrikken.
Na het afsluiten van de EHBO middag zijn we onze slaapplekken gaan klaarmaken en wilde de bevers lekker hun pyjama aan gaan doen. Languit in de slaapzakken zijn er boekjes gelezen, spelletjes gespeelt en mooie vakantie plannen besproken, hihi. Even lekker relaxen en niks hoeven….
Na een feestelijke maaltijd was het bedtijd. Al redelijk snel was iedereen in droomland aangekomen. Naar mate dat het later werd, werd het buiten steeds slechter weer en zo af en toe werden we hier wakker door. Een iets wat onrustige nacht geeft ook hele mooie en liefdevolle momentjes. Knuffels zijn er onderling uitgewisseld, kroel dekens zijn er gedeeld en nachtlampjes centraal gezet, zodat iedereen er een klein beetje extra steun aan had. Als leiding konden wij hierdoor van binnen alleen maar smelten, zo lief!!!
De ochtend zijn we met een lekker ontbijt begonnen en daarna was het al weer tijd om alle spullen in te gaan pakken. Wat gaat zo een weekend dan ook snel. Als afsluiting van dit LEKA hadden we een feestje!!! De installatie van twee nieuwe bevers.
Voor ons hoorde jullie er al helemaal bij, maar zoals ze zelf zeiden: Nu is eindelijk ook onze blouse net als die van alle andere. Welkom meiden!!!!!!

Wij kijken terug op een super leuk weekend en wensen iedereen een hele fijne voorjaarsvakantie!!!

 

Your comment