Groepsbestuur

 

Ik ben Glenn. Al een aantal jaar mag ik mij voorzitter noemen van deze geweldige club. Niet alleen van de vereniging maar ook van de bijbehorende stichting.
Als bestuur leggen wij verantwoording af aan de groepsraad. Dit zijn alle vrijwilligers plus de afgevaardigde van de speltakken.

Mail: voorzitter@scoutinglopik.nl
Ik ben Thijs, ongeveer 30 jaar en praktisch heel mijn leven al lid van scouting Lopik. Naast explorer begeleiding ben ik ook actief als groepsbegeleider. Wat dat inhoud? Voornamelijk zorgen dat al onze leiding en begeleiding de tools hebben om een fantastische ervaring voor de jeugd te verzorgen. Maar voor al je vragen kan je ook bij mij terecht..
Wat ik leuk vind aan scouting? Dat we hier een soort van familie zijn en dat je altijd uitgedaagd wordt!
Ik zou zeggen, kom erbij!!!
Voor verdere info, stuur me een e-mail: thijs@scoutinglopik.nl
Sinds 2013 ben ik bij scouting Lopik als secretaris begonnen en mocht ik kennismaken met een mooie en actieve vereniging. Onze zonen zaten toen ook net op scouting en ik wilde naast mijn werk in de zorg ook voor scouting Lopik iets doen en betekenen. Ik mocht de bestuursfunctie van secretaris op mij nemen zonder enkele scouting ervaring, toch wel een eer vond ik zelf. Prachtig om te zien de samenwerking met elkaar met als motto  “het komt altijd weer goed”  Kortom scouting een mooie plek om je te ontwikkelen, een ieder op zijn/haar eigen niveau. Kom erbij!! Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen, secretaris@scoutinglopik.nl  .

Anne Schouten,
Begin 1998 in aanraking gekomen met scouting en in september van dat jaar begonnen als leiding scouts. Na ongeveer 5 jaar gestopt als leiding. Daarna ben ik een aantal jaren als ondersteunend lid gebleven en in 2010 bij de oprichting van de stam als lid hiervan toegetreden. In 2013 benoemd tot penningmeester en lid van het dagelijks bestuur.
Hiernaast ben ik sinds 2 jaar ook actief op landelijk niveau van scouting

Penningmeester@scoutinglopik.nl

Ik ben Arian, vanaf 1999 betrokken bij de Scouting. In 2007 benoemd als Algemeen Bestuurslid. Scouting is voor mij: Saamhorigheid, Vriendschap, Kampvuur, Mooie Club Mensen, en veel Gezelligheid. Ben door de Scouting in aanraking gekomen met Geo-Cachen, dit is schat zoeken met een GPS systeem.Dat is zo leuk dat ik er een hobby van gemaakt heb.