Bever leiding

Mijn naam is Melany en in mijn vrije tijd ben ik actief betrokken bij de vereniging.
Op zaterdag ochtend ben ik (bijna) altijd te vinden bij de bevers, want…. Wat bevers doen, doen we samen!
Daarbij komt ook het enthousiame van iedereen en de lol die we hebben met elkaar, dat maakt van iedere opkomst een feestje. En dat wil ik echt niet missen….
Mijn naam is Bram Van Den IJssel. Ik ben bever leiding bij scouting clifford reichert. Ik ben bever leiding geworden omdat ik binnenkort begin aan de opleiding onderwijsassistent en dit een leuke aanvulling vind voor mijn ervaring. Ik werk graag met kinderen en vind het leuk om ze dingen te leren. Zelf zit ik ook bij de scouting bij de speltak explorers. Ik heb het daar erg naar mijn zin.
Ik ben Bo de Hoop en sinds 2019 ben ik leiding geworden bij de bevers. Elke week sta ik met plezier op, op zaterdagochtend om gezellig samen met de bevers en andere leiding weer op avontuur te gaan. Zelf zit ik ook op scouting.
Ik ben Margit. Over een paar jaar hoop ik voor de klas te kunnen staan als juf. Ik vind kinderen heel leuk en ik vind het fantastisch om leiding te geven bij de scouting.
Mijn naam is Jesper Bont, ik studeer voor onderwijsassistent. daarnaast ben ik vanaf 2016 een trotse leiding bij de bevers geworden. Elke week sta ik weer enthousiast voor deze super leuke groep.