Berichtje van de kanjers die buiten geslapen hebben

  

het was super leuk het nachtje buiten slapen we hebben gewacht op de sterren en we zagen vleermuizen vliegen. in de ochtend hoorden wij zelfs hanen vechten over wie mocht kraaien. we zijn niet veel geprikt door muggen het was niet koud maar wel warm. kort samengevat de leukste nacht ooit.

Daniek

het was superleuk. voor dat dat we gingen slapen kregen we spul in ons haar we wagten op de steren ze waren super mooi ik heb in me slaap over daniek geroolt was zuper grapig we hoorden hanen vachten en zagen vlirmuisen het was de leukste nacht ooooooooooit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Noa

Voor dat we konden slapen moesten we ons eerst insmeren met date. Daarna lagen we in bed en zagen we vleermuizen vliegen. We hebben ook gewacht op de sterren we dachten dat we sterren zagen maar dat bleken vliegtuigen te zijn. S’ ochtends hoorde wet twee hanen vechten over wie er mocht kraaien. Dat bleef zo best lang doorgaan. het was een super nacht!!!!!!!!!!

Lysanne

het was leuk om buiten tussen vleermuizen te slapen.

Ruben

het was super leuk !!!!!!!!!!

Lena

Het was leuk om buiten te slapen!!

Suzan

het was heel leuk en spannend om buiten te slapen. ik heb krekels gehoord, ik heb nog een spelletje gedaan met Ruben. Ik zou best nog een nachtje buiten willen slapen.

Dano

het was heel leuk en ik heb een vleermuis gezien

Briian

het was heel leuk om buiten te slaapen

Joshua

het was super leuk. ik heb nog een paar sterren gezien. In de ochtend hebben we ook nog een kusssen gevecht gehouden.

Jennifer

 

Jullie hebben het gelezen. Er hebben een aantal bikkels weer buiten geslapen. Meestal slapen we dan in hangmatten maar door het gebrek aan bomen dit keer op een zeiltje op de grond. Er zitten hier langs het water heel veel muggen dus de kinderen zijn goed ingesmeerd en dat heeft geholpen. Er is maar 1 enkele mug door onze verdedigingslinie heen gebroken. Uiteraard was het toen ze moesten gaan slapen niet direct stil maar ze waren  moe genoeg om snel te gaan slapen. Het weer zat gelukkig mee, droog en niet te warm of koud.
We hebben nog wat vleermuizen gezien die ons goed geholpen hebben om wat muggen op te eten.
In de ochtend hebben we nog lekker gestoeid en de slaapzak knoop geleerd. Al met al een geslaagde nacht en de moeite waard om nog eens te doen.

Wij als leiding overwegen de matjes en slaapzakken te vervangen door kartonnen dozen en oude kranten……

Jaap

Your comment